Ekstern CFO søger lige nu ny studentermedhjælper indenfor regnskab ca. 10 timer om ugen.

Er det dig?

Som student i Ekstern CFO vil du have ansvaret for den daglige bogføring af alle vores kunder samt kontrol af regnskabet ifbm. månedsafslutning og rapportering. Bogføringen foregår digitalt i e-conomic, og en del af bogføringen vil være automatiseret via nye, smarte systemer, så du kan fokusere på de spændende og forretningskritiske opgaver. Din estimerede arbejdstid vil ca. være 10 timer om ugen, og du vil have rig mulighed for at kunne planlægge din egen tid og arbejde remote.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Kreditorbogholderi
  • Debitorbogholderi
  • Rykning af kunder
  • Finansbogholderi
  • Diverse administrative opgaver
  • Controlling-opgaver
  • Ad hoc opgaver ifbm. CFO-ydelser
  • Afstemning og kontrol af bogholderiet

Som student i Ekstern CFO vil du få masser af frihed, gode arbejdstider samt mulighed for at kommunikere direkte med kunderne. Eftersom vi er en lille virksomhed, vil du få et stort ansvar, og du vil relativt tidligt kunne begynde at arbejde remote på de tidspunkter, der passer dig bedst. Du vil ligeledes få mulighed for at skulle sætte dig ind i forskellige industrier og forretningsmodeller.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og har sans for detaljer og præcision. Det er en fordel, hvis du har arbejdet i systemet e-conomic men ikke en nødvendighed.

Vi forestiller os, at du er på din bachelor/professionsbachelor eller 1. år på dit kandidatstudie indenfor erhvervsøkonomi, og at du enten har erhvervsmæssig erfaring indenfor regnskab og økonomistyring, eller at du har en masse teoretisk erfaring fra studiet, som du kan bruge i praksis.

Det vil være en fordel for dig, hvis du har klaret dig godt i fag indenfor regnskab og økonomistyring, og hvis du har en god forståelse for den regnskabsmæssige opbygning, herunder debet/kredit og aktiver/passiver.

Ønsker du at blive en del af vores team? 

Så kontakt Louise i dag på louise@eksterncfo.dk, hvor du vedhæfter dit CV, skriver lidt om dig selv og vedhæfter eventuelle karakterer.

Vi afholder samtaler løbende og opstart er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Mvh. teamet i Ekstern CFO.